Wie is Otto Nooitgedacht?

Als coach en psycholoog heb ik het privilege om ondernemende mensen te ondersteunen om optimaal te ontwikkelen, te presteren en te genieten.

Ik help graag ondernemers en professionals om effectief om te gaan met hoge werkdruk, onzekerheid, werk/leven balans en andere uitdagingen die komen kijken bij presteren op een hoog niveau. Ook help ik mensen die vast zijn gelopen om weer stappen te zetten naar een goed leven. 

Tijdens mijn sessies vertaal ik wetenschappelijke inzichten uit de positieve en prestatiepsychologie naar praktische stappen. Met als doel het bewust worden van jouw krachten, effectief omgaan met persoonlijke barrières, het cultiveren van energie en focus, meer flow in je werk, minder stress en meer persoonlijke en zakelijke groei. “Een blije koe geeft meer melk.”- Je presteert het beste als je gelukkig bent!

  • Humor
  • Creativiteit
  • Beoordelingsvermogen
  • Eerlijkheid
  • Goedaardigheid

Mijn krachten zijn humor, creativiteit, beoordelingsvermogen, eerlijkheid en goedaardigheid.

Een goede sparringpartner dus die creatief met je meedenkt. Gezellige sessies met veel humor en een vleugje provocatie. Maar ook iemand die heel eerlijk met je kan zijn, wat je niet altijd fijn zal vinden…

Ik houd van onderzoek naar beter werken en leven.

De Bsc. Psychologie rondde ik af met een onderzoek naar de invloed van persoonlijk meesterschap op intrinsieke motivatie. Mijn Msc. Ondernemerschap sloot ik af met een onderzoek over de levenstevredenheid en het optimaal functioneren van 1500 ondernemers en werknemers (spoiler: autonomie is de game changer). In mijn blog schrijf ik graag over onderzoek naar gefocust werken, effectief doelen stellen, sporten met plezier en andere belangrijke zaken voor een waardevol leven. 

Je hebt in Nederland 17 miljoen amateur psychologen en coaches, mijn diploma’s of certificaat maken mij niet heel bijzonder.

Ook ben ik niet de beste coach van Nederland, en moet nog veel leren. Wel beloof ik om mijn stinkende best te doen om het beste in jou naar boven te halen. Jouw wijsheid. Jouw daadkracht. Jouw moed. Zodat jij complete verantwoordelijkheid kan  nemen voor jouw prestaties en jouw geluk. Jij hebt de controle- “I Am Accountable.”